Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ & ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Σ.Φ.Μ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΡΩΔΙΟΣ»

Ο Σ.Φ.Μ. Φλώρινας «Ερωδιός» σας ενημερώνει ότι το Κυριακή 26 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου (σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού), όπου θα πραγματοποιηθούν και οι ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ (σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού). Καλεί όλα τα μέλη του, να προσέλθουν στο café-bar «Εν Φλωροίνοι» (Τ.Φουλεδάκη 16 - πάνω από το ζαχαροπλαστείο «Fresh») στις 4 μ.μ.
Πριν την εκλογική διαδικασία, θα υπάρξει συζήτηση, ενημέρωση & απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ. προς τα μέλη του Συλλόγου, κατόπιν θα οριστεί η εφορευτική επιτροπή και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ ( έως τις 7 μ.μ.).

Παρακαλούνται τα μέλη που θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. να το πράξουν μέσω του e-mail του Συλλόγου (sfmflorinas@yahoo.gr) ή σε μήνυμα (inbox) στο facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002481953260), ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 6937070294 (Αγγελόπουλος Ευάγγελος - Πρόεδρος του Συλλόγου) μέχρι το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 τα μεσάνυχτα.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.  
 
Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου