Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Σ.Φ.Μ.Φ. «Ερωδιός» με την διεξαγωγή των εκλογών και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Εν Φλωροίνοι, η τακτική γενική συνέλευση των μελών και οι εκλογές του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός. Τα μέλη που παρευρέθηκαν, συζήτησαν  γύρω από θέματα του Συλλόγου, ενημερώθηκαν για τα τεκταινόμενα (κυρίως για το φεστιβάλ του καλοκαιριού που κατά γενική ομολογία ήταν το πιο επιτυχημένο), επισημάνθηκαν τυχόν λάθη, γίνανε κάποιες προτάσεις για επόμενες δράσεις και αμέσως μετά ακολούθησε η εκλογική διαδικασία. 
 
Έτσι, ο Σύλλογος ολοκλήρωσε τις διαδικασίες εκλογής του νέου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής, που θα επιτελέσουν το έργο τους για τον επόμενο χρόνο. Στα παράδοξα των αποτελεσμάτων, ότι υπήρξαν τρεις (!!!) ισοψηφίες (κατά σειρά Αγγελόπουλος - Ιωαννίδης, Δινάκης - Μπάρδας και Κωτόπουλος - Περχανίδου) και έτσι χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί και κλήρωση! Έτσι, το σώμα του νέου Δ.Σ. συγκροτήθηκε ως εξής:

Το νέο 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Μ.Φ. «Ερωδιός»
Πρόεδρος: Αγγελόπουλος Βαγγέλης
Αντιπρόεδρος: Ιωαννίδης Ηλίας
Γ.Γραμματέας: Περχανίδου Ρεβέκκα
Ταμίας: Μπάρδας Ζήσης
Μέλος: Δινάκης Πέτρος

Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.
Κωτόπουλος Ηλίας
Νικολάου Νικόλαος

Ελεγκτική Επιτροπή:
Ρέμπελος Κλήμης
Μακατσέλου Λένα
Μακατσέλος Χρήστος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου