Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Γίνετε «συνεπιβάτες» στο ταξίδι του Ερωδιού...

Συμπληρώνοντας ένα χρόνο από την ίδρυση του, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός», ανοίγει πλέον τα φτερά του και σας καλεί όλους τους μουσικόφιλους της Φλώρινας να «συμπορευτείτε» στο ταξίδι του. Το ταξίδι ουσιαστικά τώρα ξεκινάει, αφού έχουν πλέον «κλείσει» όλα τα διαδικαστικά (γραφειοκρατικά) ζητήματα της συγκρότησης του από τα ιδρυτικά μέλη. Αρχίζει μια νέα εποχή δημιουργικότητας...


Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί και τραγουδιστές, αλλά κυρίως απλοί φίλοι της μουσικής που αγαπούν το τραγούδι, μπορούν πλέον να γίνουν μέλη του Συλλόγου, ώστε να «γιγαντωθεί» η προσπάθεια διοργάνωσης και προβολής μουσικών εκδηλώσεων στη Φλώρινα αλλά και της ανάδειξης και στήριξης των νέων καλλιτεχνών της πόλης μας. Για το λόγο αυτό, το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου, καλεί όλους σας να γίνετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία οικονομική συνεισφορά-συνδρομή (κάτι που γίνεται πρώτη φορά) ΜΕΛΗ του Συλλόγου, ώστε να ενταχθείτε στην κοινή προσπάθεια, παραθέτοντας τις ιδέες σας και συμμετέχοντας στον κοινό διάλογο για να δημιουργήσουμε και να οργανώσουμε όμορφα μουσικά πράγματα στην πόλη μας.
 
Στέλνοντας απλά τα στοιχεία σας (όνομα….., επίθετο….., τηλέφωνο…., mail…..) στο e-mail του Συλλόγου (sfmflorinas@yahoo.gr) ή σε μήνυμα στο facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002481953260), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, όπου θα μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα για τα νέα του, αλλά και να συμμετέχετε στις συνελεύσεις και τους διαλόγους που θα πραγματοποιούνται.   
  
* Στις 17 Μαΐου, ημέρα Σάββατο θα διεξαχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, όσοι από εσάς επιθυμείτε πέρα από την εγγραφή σας ως απλό μέλος, να δραστηριοποιηθείτε στην οργάνωση και λειτουργία του Συλλόγου, δηλώστε την υποψηφιότητα σας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, γράφοντας τη λέξη «ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ» μαζί με τα στοιχεία σας όπως αναφέραμε παραπάνω (στο mail του Συλλόγου ή σε προσωπικό μήνυμα στο facebook) ως την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΔΙΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ, ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου