Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Ερωδιός»

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός» πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για το 2014, παρουσία του Δ.Σ. και όσων μελών μπόρεσαν να παρευρεθούν, σε ένα πολύ «ζεστό» περιβάλλον στο ουζερί «ΣΤΟΑλλο», όπου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική και το τραγούδι.

 
Μέσα σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον, τα μέλη ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο Σύλλογο, τους επόμενους στόχους για το άμεσο μέλλον αλλά και τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν  τους επόμενους μήνες. Απόντος του προέδρου Χρήστου Μακατσέλου (έστειλε τον χαιρετισμό του μέσω τηλεφώνου καθώς απουσίαζε εκτός Φλώρινας για επαγγελματικούς λόγους), την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο αντιπρόεδρος Πέτρος Κόζης, ο οποίος και ευχήθηκε στα μέλη καλή μουσική χρονιά, με επιτυχίες και νέες δράσεις του Συλλόγου. «Τυχερός» της βραδιάς ήταν ο Κλήμης Ρέμπελος (μέλος του Δ.Σ.) ο οποίος και έτυχε το φλουρί.


Αμέσως μετά ξεκίνησε το τραγούδι, όπου όλα τα μέλη του Συλλόγου που έδωσαν το παρόν, έπαιξαν και τραγούδησαν, σε μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά που κράτησε περίπου 6 ώρες, με πολλά αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής σκηνής, έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα. Ήταν μια «ζεστή» βραδιά, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με μουσική,  τραγούδι, ποτό και πολύ χιούμορ που θα τη θυμούνται για πολύ καιρό όσοι την έζησαν από κοντά.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου