Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Το Σάββατο οι εκλογές του Σ.Φ.Μ. Φλώρινας «Ερωδιός»

Ο Σ.Φ.Μ. Φλώρινας «Ερωδιός» σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 17 Μαϊου 2014 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Καλεί όλα τα μέλη του, να προσέλθουν στον χώρο του φροντιστηρίου Γερμανικών «ΚΟΖΗ» (Αρχιμανδρίτου Παπαθανασίου 10 - Δίπλα από το καφέ «Φλου») στις 6 μ.μ.
Πριν την εκλογική διαδικασία, θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των μελών, θα οριστεί η εφορευτική επιτροπή των εκλογών και στις 7 μ.μ. θα ανοίξει η κάλπη όπου θα μπορούν τα μέλη να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. (έως τις 8:30 μ.μ.).

Πέρα από τις ήδη δηλωθείσες υποψηφιότητες, παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου που θέλουν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους μέσω του e-mail του Συλλόγου (sfmflorinas@yahoo.gr) ή σε μήνυμα στο facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002481953260), ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 6942279734 (Μακατσέλος Χρήστος - Πρόεδρος του Συλλόγου) μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (την επομένη θα τυπωθούν τα ψηφοδέλτια).

Τα ονόματα των υποψηφίων θα είναι αναρτημένα στην είσοδο της αίθουσας όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές, ενώ θα αναρτηθούν και με ανακοίνωση στον επίσημο ιστοχώρο του Συλλόγου αλλά και στο facebook την Παρασκευή.

Το Δ.Σ.
Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός»


♫♫ ♫♫ ♫♫ ♫♫ ♫♫ ♫♫ ♫♫♫ ♫♪ ♫♫ ♫♫ ♫♫

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου