Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ… «ΕΡΩΔΙΟΣ»

«Ερωδιός» θα είναι το όνομα του νεοσύστατου πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας. Πρόκειται για τη «γνωστή» πλέον στο ευρύ κοινό «κίνηση» των μουσικόφιλων της Φλώρινας ή Φλωριναίων Καλλιτεχνών, οι οποίοι διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τα τέσσερα συνεχόμενα Φεστιβάλ Μουσικής στην πόλη της Φλώρινας. Με γνώμονα την κοινή τους αγάπη για τη μουσική, κατάφεραν μέσω εθελοντικών οργανωτικών επιτροπών, αποτελούμενων από ανθρώπους με μεράκι και όραμα, να διοργανώσουν τα πετυχημένα αυτά Φεστιβάλ, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους, τόσο αυτοί όσο και οι δεκάδες συμμετέχοντες σε αυτά, μουσικοί και τραγουδιστές. Ήρθε ο καιρός η προσπάθεια αυτή να «γιγαντωθεί» και να «αγκαλιαστεί» από ακόμη περισσότερο κόσμο.   
Σε αυτά τα πλαίσια, η αρχική «κίνηση» των μουσικόφιλων της Φλώρινας, απέκτησε πλέον και νομική οντότητα, με τη σύσταση του συλλόγου που φέρει την ονομασία: Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας» «Ερωδιός» (Σ.Φ.Μ.Φ.«ΕΡΩΔΙΟΣ»).
Χωρίς να αλλάξει η αρχική «φιλοσοφία» της κίνησης, με βάση την κοινή αγάπη για τη μουσική και την ανιδιοτέλεια, συστάθηκε ο σύλλογος «Ερωδιός», με μοναδικό σκοπό να γίνει ακόμη πιο «οργανωμένη» η όλη προσπάθεια στήριξης των Φλωρινιωτών καλλιτεχνών (μουσικών, τραγουδιστών, συγκροτημάτων) και γενικότερα για μια ουσιαστική καλλιτεχνική αναζωογόνηση του τόπου μας, σε συνεργασία και με τους άλλους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής. Πρόκειται για έναν «μη κερδοσκοπικό» (όπως αναφέρετε ρητά και στο καταστατικό) σύλλογο φίλων της μουσικής, που θα στηρίζεται καθαρά στον εθελοντισμό και στη διάθεση προσφοράς των μελών του.

2 σχόλια:

  1. Καλή μας αρχή! Συγχαρητήρια για το "στησιμο" του blog. Καλη επιτυχία στο νέο Δ.Σ.

    Ας αποδείξει ο "ερωδιός" ότι "πετάει" καλλιτεχνικά,
    όπως και η πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε φορά πού γεννιέται κάτι...φέρνει μαζί του καί μιά νέα ελπίδα γιά κάτι καλίτερο...δίνει νέα ερεθίσματα...νέες ιδέες... νέα ενδιαφέροντα...προσδοκίες...βασικά συστατικά γιά ένα ακόμα βήμα μπροστά...Η ίδρυση του συλλόγου μας θέλει να υπηρετήσει καί να στηρίξει αυτές τίς Αξίες...ήδη ξεκίνησε η δράση...μέ τίς εκλογές την δημιουργία αυτού του ιστοχώρου τίς καλοκαιρινές εκδηλώσεις που θά κάνουμε καί φέτος...καί έπεται συνέχεια. Θέλω να συγχαρώ όλα τά μέλη τού συλλόγου γιά τήν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ!!! προσφορά τους καί ειδικότερα τά μέλη του ΔΣ που αν και νεοσύστατο κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες!!! μετά από τις εκλογές νά κάνει πράξη!!! πολλά από όσα πρίν ήταν...σκέψεις καί ιδέες...........
    Γιά το ΔΣ Ο Πρόεδρος:
    Μακατσέλος Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή