Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

Η μουσική «γιορτάζει» και φέτος το καλοκαίρι!!! Οι φίλοι μουσικής Φλώρινας θα ανταμώσουν και πάλι για ένα τριήμερο μουσικό ταξίδι κοντά στα τέλη του Αυγούστου. Το γνωστό πλέον «Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας» φέτος ανανεώνεται, αλλάζει μορφή, μεγαλώνει και σας περιμένει όλους να το ζήσετε γεμάτο εκπλήξεις!!!
Το 6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας θα διεξαχθεί το τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) 22, 23, 24 Αυγούστου 2014 και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός» ως «διοργανωτής», δίνει «βήμα» στο stage για όσους φίλους της μουσικής (νέους και παλιότερους) θέλουν να πάρουν μέρος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα τους στο κοινό της Φλώρινας, προσκαλώντας τους να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Αυγούστου 2014, ώστε να βγει το οριστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Φέτος δεν θα υπάρχουν οι θεματικές βραδιές (έντεχνο, ροκ, λαϊκό) και το πρόγραμμα θα καταρτιστεί με βάση τις συμμετοχές και το ύφος τους. Πληροφορίες για τη μορφή του Φεστιβάλ και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει σε όλους τους μουσικόφιλους της Φλώρινας, θα ανακοινώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με δελτία τύπου αλλά και στον επίσημο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου: http://erodiosflorinas.blogspot.gr/

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (γράφοντας όνομα μπάντας ή τραγουδιστή/στριας και το τηλέφωνο σας) στο e-mail sfmflorinas@yahoo.gr  ή με μήνυμα στο facebook του Συλλόγου https://www.facebook.com/profile.php?id=100002481953260

* ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Οι συμμετοχές στο Φεστιβάλ θα είναι αυτόνομες, από συγκροτήματα ή μεμονωμένους τραγουδιστές/στριες, οι οποίοι όμως θα πρέπει να έχουν τη συνοδεία τουλάχιστον ενός μουσικού οργάνου (το οποίο θα παίζει ο ίδιος ο τραγουδιστής ή με συνοδεία κάποιου μουσικού/κών), έχοντας έτοιμο το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν, με βάση τον αριθμό των τραγουδιών που θα τους δοθεί, όταν θα καταρτιστεί το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

** Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στα πλαίσια των Πολιτιστικών Δρώμενων 2014 του Δήμου Φλώρινας και βασίζεται στον εθελοντισμό τόσο των μελών του Συλλόγου όσο και των συμμετεχόντων σε οργανωτικό και σε εκτελεστικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου